Vakantievilla in Frankrijk

Een comfortabele villa voor 8 personen voor een heerlijke vakantie

Faciliteiten op het vakantiepark

Het Restaurant La Dame Blanche heeft een apart gedeelte met een gezellige bar. Buiten is een groot terras met mooie parasolbomen waar u de hele dag heerlijk buiten kunt zitten. U kunt hier een eenvoudig menu bestellen. U kunt er ook terecht voor een lekkere snack, zoals Franse frietjes, maar ook voor een Nederlandse kroket of frikadel. Eens per week op woensdag is er een barbecue.

Village Le Chat beschikt over een verwarmd zwembad van 20×10 meter. (geopend in het zomerseizoen) Het zwembad is geheel betegeld en voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. Eigenaren en gasten van Village le Chat kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Voor de kleine kinderen is er een apart ondiep kinderbad van 9×4 meter. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.


Op het park zijn 2 hardcourt tennisbanen. Deze banen zijn vrij toegankelijk. In het hoogseizoen dienen deze banen te worden gereserveerd bij de receptie.

In de zomermaanden organiseert het animatieteam voor de gasten ( jong en oud) allerlei activiteiten Deze activiteiten vinden wekelijks plaats van maandag tot en met vrijdag. Voor het terras van de bar ligt een 18-holes minigolfbaan. Deze baan is ’s avonds verlicht, zodat u dan ook kunt spelen.

Midden in het park ligt een meer van drie hectare groot, waarin men kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een rubber bootje. Een klein gedeelte van het meer is afgezet voor de kleine kinderen. Hier is een zandstrand aangelegd en er zijn diverse speeltoestellen.
Lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides bij het meer kan natuurlijk ook! In het meer is een trekvlot aanwezig om van de ene oever naar de andere te kunnen komen.

Op het sport- en speelveld is er de mogelijkheid om diverse sporten uit te oefenen, onder andere een potje voetbal, volleybal of badminton. Er zijn diverse speeltoestellen waaronder een kabelbaan. Natuurlijk kunt u op ons park ook tafeltennissen. De batjes zijn te leen bij de bar. Ook deze voorzieningen zijn gratis te gebruiken. Natuurlijk ontbreekt ook een jeu de boules baan niet.

Pal naast het vakantiepark bevindt zich de prachtige 18 holes golfbaanGolf de la Prèze. Gasten van Village le Chat krijgen een korting.